ÇÖKERTME KEBABI

Oğlum yoğurtlu kebabları çok sevdiği için evde onun hoşuna gidecek lezzetler yapmaya çalışıyorum. Bu yemek de bizim favorilerimizden bir tanesi eminim sizlerinde çok hoşuna gidecek. Tarifi dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Et yerine kıymada koyabilirsiniz lezzet açısından hiç bir fark olmayacaktır.
ÇÖKERTME KEBABI
5-6 adet patates
Yarım kilo yumuşak et
Yoğurt
YAPILIŞI; ilk olarak eti ince ince jülyen doğrayıp yapışmaz tavaya sıvıyağ koyup soteliyoruz. Ocağın altını kapatmadan baharat ve tuz ekliyoruz. Diğer taraftada patatesleri kibrit çöpü şeklinde ince ince kesip bol yağda kızartıyoruz. Servis tabağına ilk önce patatesleri daha sonra bir kase yoğurdu döküp üzerine sotelenen eti koyup servis yapıyoruz.
AFİYET OLSUN

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DENİZ KESTANESİ TATLISI

ÇİKOLATALI PANKEK